Geprinte interieurdecoratie: oneindig veel mogelijkheden

Ontdek hoe geprinte interieurdecoratie nieuwe mogelijkheden biedt

Gids downloaden

A table set with two wine glasses flanked by two red chairs in front of digitally printed wallpaper showing a cityscape

De mogelijkheden van geprinte interieurdecoratie realiseren

Digitaal geproduceerde interieurdecoratie transformeert de ruimtes waarin we leven. Van luxe prints voor hotels en bedrukte glazen kantoorwanden tot muren behangen met foto's voor retail-omgevingen en uniek behang voor in huis — interieurtoepassingen zijn creatief en opvallend, en dragen bij aan de snelle groei die de industriële printsector doormaakt.

Doordat er veel vraag is naar interieuroplossingen voor verschillende omgevingen, is de interieurmarkt een grote inkomstenbron voor veel grafische ondernemingen. Sommigen produceren reeds verschillende interieurtoepassingen, omdat zij inzagen dat dit een goede ontwikkeling voor hun bedrijf zou zijn. Anderen zien de mogelijkheden en willen hier ook graag mee op de markt komen.

Canon's infographic is een aanvulling op het 'Think Décor magazine’. De infographic onderzoekt de trends die de interieurbranche doen groeien, de sectoren waarin de vraag naar interieurtoepassingen het grootst is en onderzoekt hoe de nieuwste printtechnologieën grafische ondernemingen kan helpen om van de voordelen te profiteren.

Infographic: de mogelijkheden voor geprinte interieurdecoratie

Ongeacht het oppervlak of de omgeving, met print behaalt u een indrukwekkend eindresultaat.

Infographic weergeven

Infographic icon
A green chair in front of digitally printed green wallpaper

Wereldwijde trends en revolutionaire mogelijkheden

71% van de consumenten is bereid om extra te betalen voor personalisatie¹. Naar verwachting wordt in 2020² op de wereldwijde markt voor woningdecoratie 644 miljard dollar omgezet. Bent u klaar voor de revolutie in print?

¹ 'Making it personal' - Deloitte, 2015

² 'Home Decor Market by Product - Global Opportunity Analysis and Industry Forecast 2014–2020' - Allied Market Research, 2015

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Ontdek hoe Canon's digitale printtechnologie nieuwe inkomstenbronnen kan genereren

Neem contact op