Hoe veilig zijn uw kantoorprinters?

Ontdek vier manieren om uw 'connected' kantoor te beschermen met Canon's Internet of Things (IoT)-beveiligingsrapport

RAPPORT DOWNLOADEN

Man walking and talking on the phone

Beschikt u over een veilige documentopslag om de gegevens in uw kantoor te beschermen?

Het Internet of Things (IoT), big data en cybercriminaliteit mogen dan in tal van recente nieuwsberichten uitgebreid zijn belicht, maar het onderwerp van informatie, veilig printen en gegevensbeveiliging blijkt een veel diverser en complexer probleem geworden. Dit wordt nog verergerd door de verschuiving en verscherping van de regelgeving.

Binnen een bedrijf dat in toenemende mate is gedigitaliseerd, maar waar het gebruik van geprinte documenten onontkoombaar blijft, vormt een evenwicht vinden tussen kosten, complexiteit en bescherming een voortdurende uitdaging. Dat geldt voor organisaties van elke vorm en omvang.

In Canon’s laatste rapport wordt de toenemende dreiging verkend die gepaard gaat met zich ontwikkelende bedrijfsomgevingen, en het beheer van een complexe mix van mensen en apparaten die met elkaar zijn verbonden. Op grond hiervan formuleren we de stappen die u kunt nemen om uw bedrijf te beschermen.

Uw organisatie beveiligen tegen cybercrime

32% van alle bedrijven in Europa zijn al eens het slachtoffer geworden van cybercriminaliteit. Ontdek hoe u uw IoT-connected kantooromgeving kunt beveiligen met behulp van het Canon-rapport over IoT-beveiliging

RAPPORT DOWNLOADEN

Male on computer looking at screen

Gerelateerde oplossing

Ontdek meer

Ontdek hoe Canon's oplossingen voor printerbeveiliging uw bedrijf kunnen helpen


CONTACT OPNEMEN