ARTIKEL

imageRUNNER ADVANCE DX: Your future, today

Technologie is de kern van het vermogen van organisaties om flexibel te blijven en zich aan te passen aan externe veranderingen. Uw organisatie heeft technologie nodig die ontwikkeling mogelijk maakt, en een vertrouwde partner die u tijdens dit traject kan ondersteunen. Bij Canon helpen we onze klanten bij het plannen van de toekomst en bieden we u de hulpmiddelen die u nodig hebt voor uw veranderende werkplek.

imageRUNNER ADVANCE DX: Connect securely, transform digitally

Ontdek hoe het imageRUNNER ADVANCE DX-portfolio geavanceerde cloudconnectiviteit mogelijk maakt en hoge productiviteit, efficiëntie en beveiliging ondersteunt binnen hybride omgevingen. Daarnaast helpen deze apparaten uw bedrijf om de volgende stap te nemen in het digitaliseringstraject.

infographic

Productiviteit verhogen

Het imageRUNNER ADVANCE DX-portfolio biedt geavanceerde, snelle duplex scan- en printmogelijkheden die uw personeel ondersteunen, ongeacht hun locatie.

AdobeStock
Handleiding voor werkplekbeveiliging

Beveilig uw omgeving

Het beveiligen van informatie kan een uitdaging zijn. McAfee Embedded Control en geavanceerde beveiligingsfuncties bieden 360° bescherming voor uw apparaat, document en netwerk.

Altijd verbonden

Geïntegreerde hardware en cloudsoftware met uniFLOW Online maken snel en efficiënt vastleggen, archiveren en samenwerken mogelijk, waardoor een hybride werkomgeving wordt ondersteund.

Cloud Workspace Collaboration
Sustainable goals

Duurzame doelen

Wij ontwerpen onze hardware om afval, energieverbruik en papierverbruik te minimaliseren, om de duurzaamheid te verbeteren en om een wereldwijde reductie van CO2-uitstoot te bereiken.

SERVICES

Digital Transformation Services

Bevorder uw digitale transformatie door Canon's professionele Managed Print Services te combineren met oplossingen voor samenwerking op de werkplek in één pakket.

een afbeelding die digitale transformatie voorstelt

Gerelateerde producten en oplossingen

  • imageRUNNER ADVANCE DX-hub

    Geef uw personeel meer mogelijkheden en versnel de digitale transformatie door de workflows en productiviteit van uw bedrijf te verbeteren met slimme technologie.

  • uniFLOW Online

    Een geavanceerde en veilige print- en scanoplossing waarmee organisaties hun volledige printomgeving kunnen beheren via de cloud.

  • Cloud Workspace Collaboration

    Help uw bedrijf een snelle digitale transformatie te realiseren en de verwerkingsefficiëntie te verhogen.

  • imageRUNNER ADVANCE EQ80

    Alle producten uit de EQ80-reeks worden gebouwd met 80% of meer van al bestaande onderdelen en componenten, waardoor Canon de CO2-uitstoot van de productie met maar liefst 80% vermindert.

  • Ontdek meer

  • Uw bedrijfsproductiviteit verhogen met Canon

    Als experts op het gebied van workspace technologie heeft Canon tijd besteed aan het ontwikkelen van een portfolio met productiviteit als prioriteit en met onze nieuwste apparaten wordt dit in de praktijk gebracht voor gedeelde werkruimten.

  • Technologie ter ondersteuning van een hybride realiteit

    Zorg ervoor dat uw bedrijf is uitgerust met de juiste technologie om u te ondersteunen bij uw digitale transformatiestrategie voor de lange termijn.

  • Print transformeren om uw digitale transformatie te vergemakkelijken

    Print transformeren om te voldoen aan de behoeften van uw hybride werkplek.

  • Wie het kleine niet eert: waarom elke minuut telt als het gaat om productiviteit

    Ontdek op welke apparaatmogelijkheden u moet letten bij het bouwen van een productieve, moderne werkruimte.

  • CONTACT

    Bespreek hoe u uw bedrijf kunt laten groeien