CASE STUDY

Premier Insurance - Verzekert de toekomst

Hero image

Casestudy Premier Insurance downloaden


DE CANON MEGATANK-PRINTER HEEFT GEHOLPEN OM ONS BEDRIJF NAAR EEN NIEUW NIVEAU TE TILLEN.

Anik Islam, Managing Director, Premier Insurance
Premier Insurance has been providing

Premier Insurance levert verzekeringsproducten aan zijn klanten sinds 1983. Tot een paar jaar geleden opereerde het bedrijf als een eenmanszaak. Totdat Anik Islam de touwtjes in handen nam met de ambitie om 'de lat hoog te leggen' qua doelstellingen. Het bedrijf groeide snel en Premier Insurance is nu een toonaangevende Britse intermediaire verzekeringsmaatschappij, en het lijkt erop dat deze groei zal doorzetten.

Resources need to meet demand

Middelen moeten aan de vraag voldoen

“Sommige van onze printers maakten geen wireless verbinding en we wilden alles naadloos laten verlopen, zonder dat we overal met gevaarlijke kabels te maken kregen. Bovendien was er een probleem met het inktverbruik, waardoor we voortdurend tijd verspilden aan het nabestellen van dure cartridges en het bijvullen van papier”, legt Anik uit.

Hun oude printers werkten alleen met standaard kantoorpapier en de printkwaliteit was hooguit middelmatig.

Canon-oplossing

Anik heeft veel onderzoek gedaan om een oplossing te vinden die aan hun uiteenlopende behoeften voldeed: hoge productiviteit, connectiviteit, grote volumes en flexibiliteit in het printproces.

“TOEN WE DE PIXMA G-SERIE VAN CANON ONTDEKTEN, LEEK HET EROP DAT DEZE AL ONZE PROBLEMEN ZOU KUNNEN OPLOSSEN”,

aldus Anik.

Quote image

De PIXMA G-serie heeft een intuïtieve LCD-gebruikersinterface, is uitgerust met een capaciteit van 350 vel en kan automatisch dubbelzijdig printen - ideaal voor de drukke kantooromgeving van Premier Insurance. De ethernet-mogelijkheden maken snelle, veilige verbindingen mogelijk in het lokale kantoornetwerk.

Bovendien maakt de PIXMA G-serie van Canon gebruik van navulbare inktcartridges met hoge capaciteit die een continue productiviteit garanderen tegen lagere kosten dan vergelijkbare printers. Dit betekent dat er tot 18.000 pagina's kunnen worden geprint met slechts 3 zwarte inktflessen, wat een zeer groot verschil heeft gemaakt, zoals Anik benadrukt.

Body image


HET HEEFT DE ADMINISTRATIEVE KANT VAN HET BEDRIJF VOLLEDIG GESTROOMLIJND. ER ZIJN GEEN ONDERBREKINGEN EN DE RENDEMENTEN ZIJN ZEER HOOG. WE HOEVEN NIET CONSTANT INKT TE BESTELLEN, WAARDOOR WE DE KOSTEN LAAG KUNNEN HOUDEN EN DE INKT IS EENVOUDIG NA TE VULLEN.

De PIXMA G-serie kan verschillende soorten materiaal verwerken: normaal papier, enveloppen, kaarten en fotopapier in formaten die variëren van 8,9 cm tot A4. Bovendien is de printer voorzien van een dubbele papierinvoer, wat betekent dat enveloppen in de achterste invoer kunnen worden gelegd, terwijl normaal papier in de voorste cassette wordt geplaatst. Het is dus niet nodig om te wisselen tussen de twee, waardoor je gedurende de dag kostbare tijd bespaart.

De zwarte pigmentinkt is ideaal voor het printen van professionele zakelijke documenten tegen lage kosten, terwijl de hoogwaardige dye-kleureninkt zeer geschikt is voor klantgerichte materialen.

Deze krachtige nieuwe mogelijkheden hebben geholpen om de bedrijfsvoering van Premier Insurance naar een hoger niveau te tillen. Certificaten, marketingmateriaal en enveloppen worden nu allemaal in de hoogste kwaliteit geprint met behulp van de PIXMA G-serie printer en zijn voorzien van een opvallende, nieuwe merkidentiteit van Premier Insurance.

Cloud-mogelijkheden zijn ook succesvol gebleken. Met de Canon PIXMA Cloud Link in de handige Canon PRINT-app kun je overal ter wereld printen via een internetverbinding. Het is zelfs mogelijk om op afstand te printen vanaf cloudaccounts zoals Google Drive, Dropbox of Evernote, zodat cloudservices eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in bestaande workflows voor naadloze integratie tussen personeel op afstand en kantoorpersoneel.

Uitbreiding in het Verenigd Koninkrijk met de PIXMA G-serie

Premier Insurance heeft al even ambitieuze plannen voor de toekomst en erkent de strategische voordelen van fysieke locaties om zijn klanten in het hele Verenigd Koninkrijk te ondersteunen. Anik staat erop dat elk van deze locaties een eigen PIXMA G6050 heeft.

De PIXMA G-serie van Canon is zonder twijfel een onmisbaar lid van het Premier Insurance-team.

Gerelateerde casestudy's