TRANSACTIONELE COMMUNICATIE

Inkjet flexibiliteit maakt printen van kleine oplagen mooi

Man and woman look through a book printing catalogue at a large desk

Specialisten op het gebied van multichannel communicatie

De AddComm Group heeft vestigingen in Nederland en Spanje en is specialist in geïntegreerde oplossingen voor multichannel communicatie, waaronder direct marketing, document managementsystemen en klantencommunicatie.

Man works at computer in front of high speed inkjet press

Multichannel communicatie brengt printuitdagingen met zich mee

Met de overstap naar meer digitale kanalen is de vraag naar laag volumes printen afgenomen. Kleinere opdrachten waren niet langer rendabel met de rotatieve inkjetprinters van AddComm, welke bestemd waren voor de productie van grote volumes. Bovendien veroorzaakte het gebruik van de tonerprinter problemen op het gebied van kosten en uitvoerkwaliteit.

AddComm Group had een effectief printproces nodig voor laag volume printen, zonder dat dit ten koste zou gaan van de printkwaliteit.

Two men working at digital printing machine

Kleuren-inkjetoplossing

AddComm heeft al meer dan twintig jaar een sterk partnerschap met Canon, en wist dus dat het een succesvolle oplossing zou vinden. En zo geschiedde, tijdens de Canon Commercial Printing Business Day in Duitsland.

De VarioPrint i300 kleureninkjet vellenpers kan probleemloos worden geïntegreerd in de boekprintproductie van AddComm, en biedt niet alleen de kwaliteit, productiviteit en veelzijdigheid die nodig is voor printoplagen van minder dan 2500, maar evenaart ook precies de kwaliteit van de bestaande ColorStream-printers van het bedrijf.

Woman sitting at office computer desk, smiling at camera


DOOR DE KLEIN OPLAGEN NIET MEER OP DE TONERPRINTERS UIT TE VOEREN, WERD HET HELE PRINTPROCES ZUINIGER EN EFFICIËNTER.

Leonie van der Veen,
CEO van AddComm
Man examines colour digital prints for book printing

Nieuwe mogelijkheden voor toekomst

De flexibiliteit van de VarioPrint i300-printer heeft de inzet van communicatie voor AddComm veranderd. Dure tonertechnologie kan nu worden vervangen door een digitale printer, die op een rendabele manier het printen van lage volumes gepersonaliseerde documenten produceert. En daarnaast de kwaliteit van de originele prints evenaart.

Dankzij de opties voor gemengde media onderscheidt AddComm zich echt van de concurrentie, en door de ongekende mogelijkheden zijn de eerste contracten met nieuwe klanten al binnen.DE VARIOPRINT i300 HEEFT TOT NU TOE UITSTEKEND GEPRESTEERD.

Maak indruk met uw digitale en geprinte communicatie

Praat met het team van Canon