EOS 850D

Spiegelreflexcamera''s

Canon EOS 850D

Ontdek je creativiteit en neem de controle in handen met deze veelzijdige spiegelreflexcamera voor het maken van video's en foto's.

Specificaties

 • 24,1 Megapixel

  APS-C-sensor

 • DIGIC 8

  Beeldprocessor

 • 4K-video's

  25fps

 • 5-assige

  Digital Movie IS

 • 45

  all cross-type AF-punten

 • WI-FI

  en Bluetooth® *

Leg je leven vast met meer creatieve controle

Ontdek je creativiteit met een camera die jou inspireert. Met de EOS 850D heb je alles onder controle, van rijke, gedetailleerde 24,1 Megapixel afbeeldingen tot verbluffende 4K-video's.

Wees creatief en neem de touwtjes in handen

Kijk door de lens via de optische zoeker en pas de instellingen aan met het keuzewiel aan de achterzijde en bovenkant. Koppel met een smart device voor bediening op afstand en bewerk opnamen op de camera.

Canon Camera

Keuzewiel aan de bovenzijde

Pas de instellingen voor de creatieve modus, zoals de sluitertijd en het diafragma, intuïtief aan.

Canon Camera

Keuzewiel aan de achterzijde

Nog meer creatieve controle, met belichtingscompensatie of volledig handmatige instellingen.

Canon Camera
Canon Camera

Professionele, hoogwaardige foto's en video's

Maak foto's en 4K-video's met een 24,1 Megapixel sensor met Dual Pixel CMOS AF en een verfijnde 45-punts cross-type AF-sensor plus iTR-AF voor nauwkeurige scherpstelling en tracering.

Canon Camera

4K-video's

25fps

Canon Camera

24,1 Megapixel

APS-C-sensor

Leg altijd de mooiste momenten vast

Volg onderwerpen met 7 fps, Eye-AF in Live View, geavanceerde iTR-AF met gezichtsherkenning en een variangle-touchscreen om je te helpen elke hoek te bepalen en geen moment te missen.

Canon Camera

Gemakkelijk verbinden en delen, waar je maar wilt

Verbind EOS 850D met een smartphone of tablet via Bluetooth®* en Wi-Fi, bewerk opnamen via DPP Express** voor een volledige RAW-workflow onderweg, of maak een back-up van de foto's op je computer met Auto Image Sync.

Compact en licht

Deze lichte en compacte camera is ontworpen om overal mee naartoe te nemen en dankzij het variangle-touchscreen kun je vol vertrouwen en flexibiliteit opnamen maken vanuit verschillende perspectieven.

Canon streeft ernaar om voor 2050 de CO2-uitstoot van haar bedrijfsactiviteiten tot nul terug te brengen

Canon wil dit bereiken door een gemiddelde jaarlijkse vermindering van 3% te verwezenlijken in de CO2-uitstootverbeteringsindex per levenscyclus per product. Wat, indien waargemaakt, een vermindering van 50% betekent in 2030 ten opzichte van de uitstoot in 2008. Canon acht dit in overeenstemming met de vermindering waarom wordt gevraagd in het akkoord van Parijs.

Canon zal haar effect blijven evalueren vanuit een langetermijnperspectief om haar bijdrage aan de realisatie van een koolstofarme samenleving te toetsen.

Photographer looking down view finder

Canon Photo Companion-app

Canon's Photo Companion-app is de ultieme partner voor een visuele storyteller en biedt toegang tot gepersonaliseerde, deskundige informatie en content wanneer je die het meeste nodig hebt. Zo kun je je verhalen echt tot leven brengen.

Canon Camera

Ervaar het EOS System

Geniet van toegang tot het ongelooflijke EOS System. Gebruik een EF- of EF-S-lens, voeg een Speedlite-flitser toe voor creatieve belichting of sluit een externe microfoon aan via de 3,5mm-aansluiting.

Inhoud van de doos

Alles wat je nodig hebt om overal en altijd krachtige 4K-video's en -foto's te maken.

 • EOS 850D body

 • Oogschelp EF-2

 • Camerahoes R-F-3

 • Brede draagriem EW – 400D – N

 • Acculader LC – E17E

 • Accu LP – E17

 • Netsnoer

 • Gebruikershandleiding

Compatibele accessoires

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde producten

Wellicht vind je dit ook interessant

 1. Alle gegevens zijn gebaseerd op de standaardtestmethoden van Canon, tenzij anders vermeld. Dit document kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.
 2. *Uitgerust met Bluetooth®-technologie voor laag energieverbruik. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Europa Ltd. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectievelijke eigenaren.
 3. **DPP Express is alleen beschikbaar voor iPads (DPP Express voor iPad is een betaalde service op basis van een abonnement)

Canon EOS 850D
Beoordelingen en recensies