Industrial sector header image

Industrieel en functioneel

Binnen één dag van behang naar telefoonhoesjes naar prototypen, uw bedrijf moet flexibel zijn en uw productieproces moet veelzijdig zijn. Met de oplossingen van Canon loopt u voorop.

Print vrijwel alles

Wat u produceert, verschilt per dag. U hebt dus productieoplossingen nodig die niet alleen bij kunnen blijven maar altijd het beste werk afleveren. Oplossingen die elke taak aankunnen en veelzijdig genoeg zijn voor ingewikkeld, gepersonaliseerd maatwerk. Met Canon's oplossingen voor UV-flatbed en nabewerking kunt u met gemak aan de eisen van uw klanten voldoen en specialisaties ontwikkelen.

Lees het laatste nieuws van de grafische industrie

Think Creative Guide

Think Creative magazine

Lees de Canon Think Creative, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van printen in de moderne designwereld.

Digital print in industry

Digitaal printen in de industrie

Ontdek, terwijl de grafische industrie een duidelijk zichtbare verschuiving ondergaat in de nasleep van de groeiperiode van de digitale printmarkt, hoe Canon Print Service Providers kan helpen in te spelen op deze nieuwe en opwindende kans voor de branche.

Manufacturing your future with digital print

De toekomst van digitaal printen in de productiesector

Digitaal printen is een snelgroeiend gebied en er zijn innovatieve toepassingen beschikbaar binnen de productiesector waarmee zowel klanten tevreden kunnen worden gesteld als de omzet kan worden verhoogd.

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

Ontdek de beste oplossingen voor uw bedrijf

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

ProJet 660Pro Default.jpg

ProJet 660 Pro

De ProJet® 660Pro produceert prachtige onderdelen in full-colour. Dit is één van de snelste printers die op het moment beschikbaar zijn, waarmee u in slechts een paar uur uw ideeën kunt omzetten in fotorealistische conceptmodellen en prototypes, tegen bijzonder lage kosten per print.

Flatbed Printers for Industrial Applications

Flatbedprinters voor industriële toepassingen

Industriële en speciale printtoepassingen gericht op productiegeoriënteerde printprocessen buiten de Display Graphic markt.

Arizona_6170_XTS_Default.jpg

Arizona 6170 XTS

De gebruiksvriendelijke Arizona 6100-flatbedserie voor hoge volumes levert uiterst productieve prints op harde media en zet de nieuwe standaard voor printkwaliteit, veelzijdigheid en betrouwbaarheid.