Packaging sector header image

Verpakkingen

Bij verpakkingen zijn creatieve ideeën, productiviteit en uitvoering essentieel. Canon biedt u de oplossingen om uw bedrijf hierbij een voorsprong te geven.

Ontdek hoe u buiten de kaders kunt denken

Verpakkingen zijn de snelst groeiende printsector en ook een van de meest concurrerende. Het is dus belangrijk om onderscheidend te zijn. De toonaangevende digitale oplossingen van Canon bieden flexibiliteit door middel van kortere productieruns, geoptimaliseerde workflows, prototypen en personalisatie op basis van variabele gegevens om u te helpen relevant en actueel te blijven.

Lees het laatste nieuws van de grafische industrie

Think Packaging Guide

Think Packaging magazine

Lees de Canon Think Packaging, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van printen in de moderne verpakkingsindustrie.

think-creative.jpg

Think Creative magazine

Een slimme en innovatieve verpakkingsoplossing is een steeds belangrijkere onderscheidende factor en een enorme potentiële kans voor PSP's en digitaal printen.

Packaging and promotion

Verpakkingen en promotie: waarom digitaal printen van cruciaal belang kan zijn voor de marketingmix

De verpakkingsmarkt is steeds in ontwikkeling en hoewel verpakkingen ooit werden gezien als louter praktisch omhulsel, zijn zij nu uitgegroeid tot een belangrijke trigger in het besluitvormingsproces van consumenten.

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

Ontdek de beste oplossingen voor uw bedrijf

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

UV-printer

UV-flatbedprinters

UV-flatbedprinters zijn ideaal voor hoogwaardige prints op harde en flexibele media. Kies uw grootformaat UV-flatbedprinter uit een serie standaardtafels of extra grote tafels, optioneel met witte inkt en/of vernis, verkrijgbaar in een scala van productieprintsnelheden die aan uw eisen voor displayproductie voldoen.

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma

De ColorStream 6000 Chroma is een uiterst veelzijdige webgestuurde inkjetpers die een combinatie biedt van uitstekende kwaliteit en flexibiliteit voor de efficiënte en betrouwbare productie van mail, publicaties en commerciële toepassingen.