Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Compact Photo Printers

Print prachtige foto's vanaf je smartphone, digitale camera, SD-kaarten en meer — met de handige SELPHY Compact Photo Printer.

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Koester je speciale herinneringen als prachtige prints die je overal wireless kunt maken.

Featured article1

Printers

Fast lab quality

Snelle prints van fotolabkwaliteit

De getoonde functies zijn ook beschikbaar op andere SELPHY-printers met Wi-Fi en de Canon PRINT-app.

Video bekijken

Printen via smartphones of tablets

Voor de beste smartphone-fotoprinter in het SELPHY-assortiment, kies je de SELPHY CP1300. Hiermee kun je snel en eenvoudig wireless printen vanaf Android- en iOS-smartphones en -tablets — rechtstreeks of via de Canon PRINT-app.

Smart Device Printing

Er is een breed assortiment SELPHY-media verkrijgbaar voor verscheidene printprojecten. Van briefkaartprints tot vierkante stickers die perfect vanaf smartphones te printen zijn, er is een fotoprintoplossing voor iedereen.

ID photos

ID-foto's

Maak en print pasfoto's voor persoonlijk of professioneel gebruik met ID Photo Print. Kies uit de meest gangbare standaardformaten of stel een aangepast formaat in. Print meerdere ID-foto's in dezelfde of verschillende formaten op één vel om papier te sparen.

Square Prints

Vierkante prints

Ideaal voor decoraties en fantasievolle projecten met gebruik van foto's die je maakt met populaire smartphone apps en compactcamera's.

Credit Cards

Creditcards

Creditcardformaat is ideaal voor kleinere lijstjes en voor foto's in je portemonnee of tas.

Mini Stickers

Ministickers

Je kunt ministickers gebruiken om mee te knutselen en als decoratie.

Inkt- en papiersets

SELPHY inkt- en papiersets beschikken precies over de juiste hoeveelheid inkt en papier voor het aantal foto's dat je wilt printen, zodat je beide tegelijk in één handeling kunt vervangen. Voor printen met KC-serie media is een apart verkrijgbare papiercassette van creditcardformaat vereist.

Voordelige en vaste kosten per print

Pixel to Print

Van pixel tot print

Met SELPHY kun je prints van verschillende formaten maken, meerdere foto's op een pagina combineren met Indeling print en prachtige collageprints met kleureffecten creëren met Willekeurige lay-out. Voor de beste resultaten is er Auto Image Optimize. Hiermee verbeter je automatisch de printkwaliteit.

Image Optimize/Beeld optimaliseren

Image Optimize detecteert en corrigeert onvolkomenheden op het beeld, past de helderheid van gezichten en kleuren aan en vermindert ongewenste ruis, zodat je prints extra helder en warm worden.

Beeldoptimalisatie (grijs)

Image optimize
Dye Sub

Dye-sub

Door Dye-sublimation technologie krijg je prints van fotolabkwaliteit die, wanneer ze in een album worden opgeslagen, tot wel 100 jaar mooi blijven. Een speciale beschermende coating zorgt ervoor dat elke print volledig droog is en bestand tegen water, vingerafdrukken en krassen.

100 jaarDye Sub

Print overal vanaf het apparaat van jouw keuze

Waar je je foto's ook hebt opgeslagen, je kunt ze eenvoudig printen met een SELPHY. Print foto's rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet, camera, geheugenkaarten, USB-sticks of een computer. Gebruik de Party Shuffle-functie op de Canon PRINT-app om wireless unieke collages te maken met afbeeldingen van meerdere smartphones.

Print Anywhere

Eenvoudig mee te nemen, waar je ook bent

SELPHY is zeer compact en draagbaar. Gemakkelijk mee te nemen dus op vakantie of naar familiebezoeken en feestjes. Hierdoor kan iedereen meteen mooie herinneringen printen en delen.

Easy to Carry

Support

Laat je inspireren, meld je nu aan

Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Meld je nu aan

iPad, iPhone, iPod en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. AirPrint™ en het AirPrint-logo zijn handelsmerken van Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ en Picasa™ zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.

Windows® en het Windows-logo zijn handelsmerken van de Microsoft-groep van bedrijven