no consumer

Ondersteuning voor consumenten-producten

  Feedback

  Ter verbetering van onze service, willen wij u vriendelijk verzoeken om een korte enquête op basis van uw ervaring met de ondersteuningswebsite van Canon in te vullen.

  Ik wil meedoen

  Nee, bedankt

  Neem contact op met de ondersteuningsafdeling

  Bezoek voordat u contact met Canon opneemt ook eens de online ondersteuning, waarin productspecifieke drivers, software, gebruikershandleidingen, firmware, veelgestelde vragen en andere handige inhoud is opgenomen die mogelijk een oplossing bieden voor uw vraag.

  Als u een consument bent, kunt u per telefoon of via het e-mailformulier hieronder contact met ons opnemen voor hulp bij uw product of vraag.

  Bel Canon op 02 6200 197

  Maandag t/m vrijdag 8:00 - 20:00
  Zaterdag 9:00 - 18:00
  Zon- en feestdagen 10:00 - 16:00

  De kosten per gesprek bedragen 0.053 Euro (start) + 0.053 Euro per minuut als u een vaste lijn gebruikt met Belgacom. De kosten verschillen per telefoonmaatschappij. Neem voor informatie over de exacte kosten contact op met uw telefoonmaatschappij.

  Houd de volgende informatie gereed om Canon te helpen -

  Vul elk genummerde sectie hieronder op volgorde in. Op deze manier weten we zeker dat we zo veel mogelijk informatie verzamelen.
  Velden met een * zijn verplicht.

  1. Uw product
  Productcategorie: *
  Subcategorie van product: *
  Serie: *
  Model: *
  Serienummer van het product (Optioneel):
  Ontdek hier hoe u het serienummer vindt

  2. Uw systeem
  Besturingssysteem (OS):*
  Controleren welk besturingssysteem u gebruikt
  Hoe is het product verbonden met uw computer?

  3. Uw probleem
  Soort probleem:*
  Geef de foutcode op (indien van toepassing):

  Foutcodes EOS-camera

  PIXMA-foutcodes

  Geef hierbij zo veel mogelijk informatie over uw vraag als mogelijk, inclusief eventuele oplossingen die u al hebt geprobeerd * Gebruik maximaal 4000 tekens.

  4. Uw gegevens
  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mailadres *
  Bevestig uw e-mailadres *
  Telefoonnummer (alleen cijfers)

  Door uw e-mailgegevens in te voeren en dit formulier te verzenden, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden van de website en geeft u de klantenondersteuning van Canon toestemming om per e-mail contact met u op te nemen. Als u hiermee niet akkoord gaat, kunt u de optie telefoon support gebruiken.

  Let op: informatie op het bovenstaande formulier wordt uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag. Persoonlijke gegevens op het formulier worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden of om u te informeren over andere producten en services waarin u mogelijk bent geïnteresseerd.


  Belangrijke mededeling!

  Sommige internetproviders blokkeren mogelijk onze antwoorden omdat ze deze als ongewenste berichten beschouwen. Als u zeker wilt zijn van een reactie op uw vraag, raden we u aan om donotreply@support.canon-europe.com aan uw adresboek toe te voegen.


  Helaas is er tijdens de verzending een fout opgetreden. Probeer uw e-mail opnieuw te verzenden. Als dezelfde fout zich nogmaals voordoet, raden we u aan de optie telefoon support te gebruiken.