Trinity RF Lenses Range

RF-lenzen - De drie-eenheid

De drie hoogwaardige RF-lenzen uit de L-serie met snel diafragma en Image Stabilizer

Geschikt voor elke professionele opdracht

Drie RF-lenzen met ultrabrede, standaard- en telezoombereiken voor opnamen in vrijwel elke situatie, van landschappen, portretten en sport tot interieurs, mode en stadsgezichten.

Win een Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses

Neem deel aan de prijstrekking om kans te maken op een Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses. Je kunt je ook registreren om gepersonaliseerde tips, tutorials en inspiratie te ontvangen om je eigen vertelvaardigheden te verbeteren.

Algemene voorwaarden prijstrekking

Neem deel aan de prijstrekking

Professionele prestaties met gedeelde technologieën

Deze drie-eenheid aan lenzen beschikken over nieuwe technologieën die zorgen voor consistente prestaties van je EOS R System-camera.

Snel maximaal diafragma van F2.8

Leg adembenemende details vast bij weinig licht dankzij een snel maximaal diafragma van F2.8 of maak creatief gebruik van scherptediepte. Uitzonderlijke optische techniek en geavanceerde lenscoatings bieden de ultieme beeldkwaliteit en scherpte bij elk diafragma.

• 5-stops Image Stabilizer

Geavanceerde Image Stabilizer en snelle RF-communicatie zorgen ervoor dat de prestaties van deze lens de beste technologie in het EF-assortiment overtreffen. Met 5-stops stabilisatie voor opnamen bij weinig licht of wanneer het moeilijk is om de camera stil te houden.

5-stop Image Stabilizer

Nano USM-focusmotor

De RF 15-35MM F2.8L IS USM en RF 24-70MM F2.8L IS USM zijn de eerste zoomlenzen met een snel diafragma en Nano USM-technologie. Deze technologie maakt gebruik van een ultrasonische miniatuurmotor om het scherpstelsysteem lineair aan te sturen voor extreem snelle en stille scherpstelling, waardoor het ideaal is voor het maken van video's en foto's.

Nano USM focussing motor

Lens Control Ring

Net als alle andere RF-lenzen kun je met een programmeerbare Control Ring op de lenstubus de belichtingsinstellingen wijzigen zonder dat je je ogen van de zoeker hoeft te halen. De ISO-, belichtingscompensatie-, sluitertijd- of diafragmawaarden kunnen aan deze Control Ring worden toegewezen via het menu in de camera.

Lens Control Ring

Wellicht vind je dit ook interessant...