OPLOSSINGEN

Customer Communications en Document Production Automation oplossingen

Transformeer de manier waarop u communicatie met de klant en data gestuurde bedrijfskritische documentatie produceert en beheert via meerdere uitvoerkanalen.
work professionals in a meeting

OVERZICHT

Canon's oplossingen voor Customer Communications en Document Production Automation

Organisaties in staat stellen hun promotionele en transactionele communicatie en data gedreven bedrijfskritische documenten te beheren via Customer Experience Management, door processen te stroomlijnen, de samenwerking en het beheer te verbeteren en de productie van content en documenten efficiënter te maken.

Verhoog de productiviteit en klanttevredenheid met geautomatiseerde document workflows

De kosteneffectieve oplossingen van Canon stellen organisaties in staat hun zakelijke doelen te bereiken, van het sturen op de juiste klantervaring tot het stroomlijnen van processen die de samenwerking en het beheer verbeteren en tegelijkertijd zorgen voor een efficiëntere content- en documentproductie.
Work professional using customer communications

Klantcommunicatie

Zorg voor een uitzonderlijke, gepersonaliseerde klantervaring met snelle, consistente omnichannel-communicatie met de klant. Versnel de time-to-market voor berichten en verbeter de productiviteit voor zakelijke gebruikers.

Automatisering van documentproductie (DPA)

Stroomlijn workflows en verminder het aantal handmatige processen met automatische detectie en het oplossen van productiefouten, terwijl digitale transformatie mogelijk wordt en de kosten binnen uw organisatie worden verlaagd.

A group of people working around a desk
A person touching a tablet screen

Document Composition en Delivery

Maak en lever gepersonaliseerde, eenvoudig te begrijpen communicatie via meerdere kanalen, maak digitale transformatie en automatisering van organisatieprocessen mogelijk voor facturen, overzichten, brieven en formulieren.

De voordelen van Customer Communications en Document Production Automation

Canon's oplossingen helpen u de efficiëntie te optimaliseren, naleving van de AVG te waarborgen en de klantervaring te verbeteren door middel van een selectie verbeterde mogelijkheden.

 • een afbeelding van een vrouw die documenten leest

  Productiviteit verhogen

  Overbrug de kloof tussen papieren en digitale documenten, waardoor u de digitale transformatie versnelt en handmatige taken elimineert dankzij procesautomatisering van documentproductie.

 • an image of work professionals looking at documents together around a table

  Reduceer kosten

  Bespaar op operationele kosten door herhaalde handmatige taken te automatiseren met het maken van documenten en het produceren van variabele gegevens.

 • A man smiling at his phone

  Verbeter de klantervaring

  Onderscheid u met een uitzonderlijke en gepersonaliseerde klantervaring door omnichannel-communicatie te leveren en de time-to-market te versnellen door het beheer van klanttrajecten te automatiseren.

 • person looking at data

  Beheer regelgevingsinformatie effectief

  Zorg ervoor dat uw communicatie voldoet aan de voorschriften door documenten en wijzigingen te delen, routeren, goed te keuren en te volgen met een volledig auditspoor, zodat u de controle hebt over uw communicatie en de risico's kunt beperken.

 • Verwante software

  Ontdek gerelateerde softwareoplossingen voor business process management die u kunnen helpen uw productiviteit, efficiëntie en beveiliging te verhogen en uw digitale transformatie te verder te brengen

 • Quadient-logo
  Creëer, beheer en lever naadloze communicatie met de klant via elk kanaal.
 • Compart DocBridge-logo
  Deze flexibele en schaalbare suite helpt u bij het beheren, optimaliseren, valideren en distribueren van document output.
 • Gerelateerde oplossingen

  Ontdek Digital Transformation Services

  Bevorder uw digitale transformatie en samenwerking binnen de organisatie, waar u ook werkt.
  VERKEN GERELATEERDE SERVICES
  An AI image representing digital transformation

  Ontdek meer

  HEBT U HULP NODIG?

  Ontdek hoe uw organisatie kan profiteren van oplossingen voor Customer Communications en Document Production Automation