Full Frame DSLR Camera

Full-frame DSLR's en systeemcamera's

Combineer verbluffende beeldkwaliteit met uitzonderlijke prestaties.

Leg elke kleur en elk detail vast met full-frame camera's

De ongeëvenaarde full-frame camera's van Canon bieden een groot dynamisch bereik. Zo blijven details behouden in lichte en schaduwpartijen en worden foto's met weinig ruis genomen. Daarnaast zorgt de geringe scherptediepte voor prachtige portretten. Deze camera's zijn gemaakt voor professionele resultaten bij elke foto die je neemt.

Capture every colour and detail with Full-Frame cameras

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte Canon-camera

Onze camerazoeker neemt je mee door ons hele assortiment camera’s en helpt je met het vinden van de perfecte match.

Help me kiezen

Laat je creativiteit de vrije loop met full-frame systeemcamera's

De full-frame systeemcamera's van Canon vormen de volgende generatie optische technologie en technologie voor snel scherpstellen. Je profiteert van alle voordelen van een full-frame sensor met hoge beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht.

Canon's full-frame DSLR's

Ontdek Canon's assortiment full-frame DSLR's en hun unieke functies en voordelen.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Ongeëvenaarde beeldkwaliteit en zeer professionele prestaties.

Meer informatie

Full-frame DSLR

Waarom full-frame van Canon?

Leg de toekomst vast

Het EOS R System is gebaseerd op een innovatieve lensvatting voor betere creatieve mogelijkheden en meer dynamische manieren om elk moment vast te leggen. Maak kennis met de nieuwe standaard voor fotografie en het maken van films.

Meer informatie

EOS R system shot in front of an orange wall

Leg alle details vast

Met de full-frame CMOS-sensoren kun je foto's maken met rijke details, dankzij het grote dynamische bereik, dat leidt tot minimaal verlies van details in lichte of schaduwpartijen. Tijdens de nabewerking kun je nog meer doen met je bestanden dankzij het grote belichtingsbereik.

Capture all the details

Fotografeer in het donker met minimale ruis

Elke full-frame camera van Canon garandeert heldere foto's met weinig ruis, dankzij de grote sensoren die zoveel mogelijk licht opvangen en de DIGIC-processors die artefacten verminderen.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Maak prachtige portretten

Het assortiment full-frame camera's van Canon biedt een aanzienlijk geringere scherptediepte dan camera's met kleinere sensoren. Hierdoor kun je bij portretfotografie een haarscherp onderwerp isoleren tegen een zachte achtergrond, voor zeer gestileerde professioneel ogende foto's.

Produce stunning portraits

Alle lenzen

Canon-lenzen zijn wereldberoemd om de haarscherpe, heldere en prachtige foto's vol kleur en contrast. De combinatie van het vakmanschap van Canon met de nieuwste optische technologie zorgt voor foto's en films van superieure kwaliteit.

Ontdek meer.

De collectie lenzen van Canon

Vind het systeem dat bij jou past

Al meer dan 30 jaar zet het legendarische EOS System fotografen en filmmakers op voorsprong. Met de camera's en lenzen van Canon is de weg naar meer creativiteit nog nooit zo makkelijk geweest.

Meer informatie

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

In de handen van professionals

De EOS R is meteen de favoriet geworden van vele professionele fotografen en filmmakers. Ontdek hoe zij de EOS R uitgebreid hebben getest en beelden hebben geproduceerd die voorheen niet voor mogelijk werden gehouden.

Alle artikelen bekijken

Wellicht vind je dit ook interessant

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending plus kortingen bij onderhoud. Ook kunnen ze gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services