VERHALEN

Het vakmanschap achter het objectief

RF lens set

Objectieven uit de L-serie van Canon

Ontdek het vakmanschap achter de objectieven uit de L-serie van Canon, van hun oorsprong tot hoe ze worden gemaakt. Lees de verhalen van professionele fotografen die werken met objectieven uit de L-serie en bekijk de mooiste beelden die met deze objectieven zijn gemaakt.Artikel in de kijker

A close-up of the eye of a northern gannet.

UITRUSTING

Opmerkelijke foto's gemaakt met RF-objectieven uit de Canon L-serie

Ontdek welk verschil een RF-objectief uit de L-serie maakt, wat dit precies voor objectieven zijn, en bekijk een galerij van prachtige, professionele foto's die met elk objectief zijn gemaakt.

17 Aug 2022

Lees het artikel
How Canon L-series lenses help you realise your creative vision

Hoe de objectieven uit de Canon L-serie je helpen je creatieve visie te realiseren

Laat je eigen creatieve visie werkelijkheid worden aan de hand van de top 10 feitjes over de objectieven uit de Canon L-serie, die worden gemaakt in de lenzenfabriek in Utsunomiya, diepgaande informatie over de lensprestaties in extreme situaties en een galerij met afbeeldingen van onze Ambassadors.

28 Feb 2019

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending plus kortingen bij onderhoud. Ook kunnen ze gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services